Yves-rocher.no

yves-rocher.noYves-rocher.no er den norske nettbutikken til selskapet Yves Rocher som ble grunnlagt for over femti år siden i Frankrike.

Nettbutikken Yves-rocher.no inneholder over 600 skjønnhetsprodukter som er plantebasert. Vareutvalget spenner fra hudpleie, kroppspleie, makeup til parfyme.

For å oppnå gratis frakt hos Yves Rocher trenger du ikke å handle for mer enn 150 kroner. Du får også med en fin gave ved hver bestilling. Se gavene du kan velge blant her. Selv om du er godt beskyttet av forbrukerkjøpsloven i Norge, fremhever Yves-rocher.no at de tilbyr garanti for at du bli 100% fornøyd eller får pengene tilbake.

Yves-rocher.no har full kontroll på alle produkter de fører i sin nettbutikk. Yves Rocher kontrollerer alle steg fram til forbruker. Helt fra innhøsting av råvarer og produksjon til salg i nettbutikken. Dette gjør ikke bare produktene trygge, men også rimelige. Yves-rocher.no satser på økologiske produkter og genmaipulerte ingredienser er bannlyst i nettbutikken.

Yves-rocher.no byr på produkter som brun uten sol, ansiktsmasker, fuktighetskrem, dagkrem, nattkrem, rouge, mascara, sjampo, balsam og deodoranter. Du finner også produkter som du sannsynligvis aldri har hørt om før i Yves rochers nettbutikk, eller hva sier du om kosttilskudd som skal gi deg en klar stemme?

Besøk nettbutikken Yves-rocher.no

, , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Yves-rocher.no

  1. Knut Sandvik 17/03/2011 at 16:01 #

    Vi har fått levert en dum reklame fra dere i vår postkasse, adressert til Astrid Sandvik, Langesgate 20B, 2609 Lillehammer. Vi forlanger å få vite hvorfor dere sender reklame til denne adressen? Her er det ingen Astrid Sandvik, og det har det heller aldri vært. Hvorfor sender dere reklame hit? Hvem har oppgitt denne adressen? Vi forlanger en stopp av denne dumme reklamen øyeblikkelig!!!

    Hilsen Knut Sandvik

  2. erna soleng henninen 20/05/2016 at 18:35 #

    hei. vil gjerne vite hva produktene inneholder, parabener,mineraloljer etc . liker å vite hva som er naturlig hos dere.

Legg igjen en kommentar