Tanum.no

Tanum.noTanum.no burde være kjente for de fleste. I alle fall om du liker å kose deg med en god bok.

Tanum bokhandel startet opp allerede så tidlig som 1832, som Oslos aller første bokhandel. Nettbutikken kom av naturlige grunner langt senere, men med sin nettlansering i 2001 var Tanum også svært tidlig ute på dette området også.

Utvalget til Tanum.no er nærmest ufattelig, hele 3,7 millioner titler! Med volum kommer også de gode prisene, og Tanum leverer deg et vel av gode (og helt sikkert også dårlige) bøker til svært gode priser. Tanum.no har også gratis frakt!

Tanum.no er heleid av Cappelen Damm AS, et navn som du også kanskje kjenner igjen? Cappelen Damm er den nest største forlagskonstellasjonen i Norge, og på engelske titler er de markedsledere.

Tanum.no har delt opp sine bokkategorier i Barn og ungdom, Biografier og memoarer, Data og IT, Økonomi og jus, Familie og helse, Filosofi og religion, Hjem og hage, Historie og arkelogi, Kunst og musikk, Mat og drikke, Ordbøker og språk, Psykologi og pedagogikk, Reiser og geografi, Samfunn og politikk, Skjønnlitteratur. Disse bokkategoriene har igjen underkategorier, noe som hjelper når du skal finne akkurat den boken du vil ha blant de nevnte 3,7 milloner ulike bøkene Tanum har. Alle bokkategoriene finner du her.

Besøk nettbutikken Tanum.no

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar