Superharry.no

Superharry.no – Landets teiteste nettbutikk! Dette er ikke våre ord, men faktisk slik denne hysteriske nettbutikken presenterer seg selv på sine nettsider.

Alt du finner hos Superharry.no er absolutt helt unyttig (selv om vi er svake for badeender her i redaksjonen), noe som ikke ser ut til å legge noen demper på humøret til gjengen bak nettbutikken Superharry.no.

Så la oss se litt hva som fins bak fasaden av plysj, leopardmønster og fingermerker hos Superharry.no. I kategorien Teite Ting kan du sikre deg for eksempel en baconvimpel eller RADIOSTYRTE TYROLLERBUKSER! I den samme kategorien pågår det en heftig diskusjon om en hvorvidt en Jesus Actionfigur( i Deluxutgave må vite..) kan utføre mirakler, eller om at Jesus frelse absolutt ikke kan kjøpes. Ganske underholdende.

Hos Superharry.no kan du også sikre deg en rekke andre unødvendigheter som sprettkam, luremaur, alvesmekker og ikke minst baconmints. Velbekomme!

Superharry.no har fått seg en aldri så liten tilhengerskare på Facebook for likesinnede. Vi runder av med Superharrys egne ord: Have Fun – Go Mad!

Fotnote: Vi gjør oppmerksom på at en ansatt i selskapet som drifter Superharry.no også har tilknytning til bedriften som drifter Nettbutikkomtaler.no. Dette innlegget er uansett selvfølgelig basert på fakta.

, , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar