Rockshop.no

rockshopno Rockshop.noRockshop.no er en nettbutikk spesialisert på å selge musikk klær med effekter av kjente musikkartister og band. Nettbutikken ble opprettet i desember 2006 av to unge menn, som savnet en norsk side som solgte klær av de beste rockebandene. Etter dette har nettbutikken hatt en stor utvikling med i dag over 18 000 registrerte medlemmer, og fremstår i dag som en godt etablert nettbutikk innen sin nisje.

Noe av det Rockshop.no har å tilby sine kunder er blant annet caps, belter, jeans, gensere, klokker, luer, ryggesekker, luer, t-skjorter og diverse annet. Det aller meste har da logoer og effekter av artister og band. Etter at Rockshop.no fikk sine varer på lager i Norge, har hastigheten på leveringen økt betraktelig, og i dag kan de tilby sending av varene innen 24 timer. Gratis frakt på ordrer over 2000,- og 14 dagers full returrett på alle varer.


Besøk nettbutikken www.Rockshop.no

Kontaktopplysninger for Rockshop.no:
Postadresse: Rockshop.no, Trålveien 50, 8013 Bodø
E-post: kundeservice@rockshop.no
Telefon: 965 00 900

Bedriftsopplysninger for Rockshop.no:
Bedriftsnavn: Rockshop.no / Kent Michael Johansen
Organisasjonsnummer: 990760810
Stiftet: 01.01.2007
Pure help: Detaljert informasjon om Rockshop.no
Norid: Informasjon om domenet Rockshop.no

Aktuelle søk hit:

 • rockshop no
 • rockshop norge
 • rock shop norge
 • rock shop
 • rockshop
 • rock shop no
 • rock shop oslo
 • rockshopno
 • www Rock Shop no

Kommentarer

2 Kommentarer til “Rockshop.no”
 1. Jon says:

  Etter å ha ventet i 2,5 måned på varene så er de ennå ikke her. Har bestilt der før og det tok da også lang tid, men dette begynner å bli latterlig. Det er jo helt umulig å komme i kontakt med dem også. Lurer på om jeg skal kontakte Visa og be om å få refundert pengere mine som jeg har lagt ut her fordi jeg tror neppe jeg kommer til å få noen varer fra Rockshop.no.

 2. Andy says:

  Jeg kontakta dem også, de svarte meg iløpet av 2 dager som det sto, men svaret havnet rett i søppelpost/spam seksjonen av emailen.

  De driver å selger unna selskapet, men de lovet å få sendt ut alle bestillingene før sommeren var over, evt refundere pengene. Men du må nok sjekke spam boxen din først.

Si Din Mening

Del dine meninger og erfaringer med andre...
Og ja... Hvis du vil ha et bilde til din kommentar, skaff deg en gravatar!