Rockshop.no

Rockshop.no er en nettbutikk spesialisert på å selge musikk klær med effekter av kjente musikkartister og band. Nettbutikken ble opprettet i desember 2006 av to unge menn, som savnet en norsk side som solgte klær av de beste rockebandene. Etter dette har nettbutikken hatt en stor utvikling med i dag over 18 000 registrerte medlemmer, og fremstår i dag som en godt etablert nettbutikk innen sin nisje.

Noe av det Rockshop.no har å tilby sine kunder er blant annet caps, belter, jeans, gensere, klokker, luer, ryggesekker, luer, t-skjorter og diverse annet. Det aller meste har da logoer og effekter av artister og band. Etter at Rockshop.no fikk sine varer på lager i Norge, har hastigheten på leveringen økt betraktelig, og i dag kan de tilby sending av varene innen 24 timer. Gratis frakt på ordrer over 2000,- og 14 dagers full returrett på alle varer.


Besøk nettbutikken www.Rockshop.no

Kontaktopplysninger for Rockshop.no:
Postadresse: Rockshop.no, Trålveien 50, 8013 Bodø
E-post: kundeservice@rockshop.no
Telefon: 965 00 900

Bedriftsopplysninger for Rockshop.no:
Bedriftsnavn: Rockshop.no / Kent Michael Johansen
Organisasjonsnummer: 990760810
Stiftet: 01.01.2007
Pure help: Detaljert informasjon om Rockshop.no
Norid: Informasjon om domenet Rockshop.no

, , , , , , , , ,

2 Responses to Rockshop.no

  1. Jon 02/07/2010 at 11:20 #

    Etter å ha ventet i 2,5 måned på varene så er de ennå ikke her. Har bestilt der før og det tok da også lang tid, men dette begynner å bli latterlig. Det er jo helt umulig å komme i kontakt med dem også. Lurer på om jeg skal kontakte Visa og be om å få refundert pengere mine som jeg har lagt ut her fordi jeg tror neppe jeg kommer til å få noen varer fra Rockshop.no.

  2. Andy 12/07/2010 at 13:48 #

    Jeg kontakta dem også, de svarte meg iløpet av 2 dager som det sto, men svaret havnet rett i søppelpost/spam seksjonen av emailen.

    De driver å selger unna selskapet, men de lovet å få sendt ut alle bestillingene før sommeren var over, evt refundere pengene. Men du må nok sjekke spam boxen din først.

Legg igjen en kommentar