Nytelse.no

Nytelse.no – Nettbutikk for erotiske artikler. Nytelse.no ble stiftet i 2003, og har vokst seg relativt store på nett. Nytelse har nå et lager på 800 kvadratmter, og visjonen er å bli størst på erotiske og seksuelle hjelpemidler på nett i Norden. Noe som ikke er en liten ambisjon med konkurrenter som Kondomeriet.no.

Hos Nytelse.no finner du et stort utvalg av erotiske artikler som erotiske filmer, sm og bondage, sexy undertøy, dildo, vibrator, penispumpe, håndjern, sexdukker, egg, kuler og strap on sammen med naturlig tilbehør som kondomer, glidemiddel og massasjeoljer. Nytelse.no har altså noe å by på enten du bare er ekstra våryr eller er ute etter å øke krydre forholdet med sexleketøy.

Nytelse.no har flere kjente merkenavn som Promax, Durex, RFSU, Viamax og en rekke erotiske filmer med skuespillere som Jenna Jameson og Anna Span.

, , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Nytelse.no

  1. Anonym 12/09/2010 at 22:42 #

    Nytelse.no er etter min menig helt på vidvanke.

    Jeg og min kone skulle kjøpe inn noen artikler fra Nytelse.no og det endte med at hun la inn en bestilling. Noen dager senere kommer det en sms fra Nytelse As om at de mangler telefonnummer til hun som har bestillt varene, han hadde da funnet ut at jeg hadde samme adresse som henne. Dette har da ingenting med diskresjon å gjøre har det vel?

  2. Tonje Vold 24/09/2014 at 14:28 #

    Nytelse har jeg veldig god erfaring med! De har både de rimelige produktne, og de litt dyrere for folk som forventer mer. Så leverer de kjempe raskt. Jeg synes bare det er bra t de ringer hvis de er tomme jeg! Da tilbyr de et mye bedre produkt men man får det til samme pris som man så for seg. Og hvis jeg ikke tar telfonen, får jeg sms og mail.

Legg igjen en kommentar