Lovefilm.no

Lovefilm.no. Elsker du filmer og syns ingenting slår en god film, snacks og gode venner i sofaen? – Ja, da er nettbutikken Lovefilm.no nettopp noe for deg. Skjønt nettbutikk og nettbutikk, du kan riktignok ikke kjøpe noe til odel og eie hos Lovefilm.no. Hele nettbutikkens konsept er leie av dvd-filmer. Lovefilm.no byr på over 13.000 titler! Her finner du filmer for enhver smak fra klassikere til de siste tv-seriene.

Selve konseptet til Lovefilm.no er ganske genialt og behagelig for deg som kunde. Du lager din egen filmliste, filmene sendes hjem til deg portofritt, behold filmene så lenge du vil(ingen avgrifter ved for sen levering), send tilbake og motta nye filmer på din ønskeliste rett hjem til deg.

Lovefilm har over 1 millioner medlemmer i hele Europa, og tjenesten ser veldig bra ut. Det er enkelt å bla gjennom de ulike kategoriene av topplister, prisvinnere, kommende filmer, forskjellige sjangre som action, barnefilmer, ekstremsport, eventyr, romantikk, sci-fi, sensuelt skrekk og mer. Lovefilm.no har også et utvalg av filmer på Blu-ray. Lovefilm het tidligere Brafilm.no om du lurer på hvor de har blitt av.

, , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar