Lille Vinkel Sko

Lille vinkel sko

Lille vinkel sko

Lille Vinkel Sko – Din beste skobutikk på nett. Det var ikke våre ord, men faktisk hva Lille Vinkel Sko sier om seg selv på sine nettsider.

Lille Vinkel Sko startet som en selvstendig skobutikk på Majorstua så langt tilbake som 1984. Lille Vinkel Sko består nå av 6 butikker(inkl. 3 WalkAbout-konseptbutikker) i tillegg til nettbutikken. Nettbutikken ble etablert i 1999, noe som gjør den til en av norges eldste nettbutikker som fortsatt eksisterer.

Selv om Lille Vinkel Sko er en gammel bedrift, ligger de ikke på latsiden når det gjelder å «holde seg ung». Nye lanseringer, markedsføringsmetoder og ambisjoner mangler det tydligvis ikke. På deres nettside «Om Lille Vinkel Sko», står det akkurat nå å lese at de jobber med å opprette en avdelig innenfor EU, slik at de kan begynne å yte samme service til utlendinger som norske kunder.

Lille Vinkel SKo fører en rekke skomerker

Lille Vinkel SKo fører en rekke skomerker

Lille Vinkel Sko fører en rekke skomerker. Blant utvalget finner vi  blant annet Blink, Camper, Ed Hardy, Kawasaki, La Crosse, Wolverine og Fornarina.

I nettbutikken finner du sko både til dame og herre. Utvalget strekker seg fra casual, pensko, sandaler, skoletter, sneakers, støvletter og tøfler, til vintersko. For barn er utvalget mer begrenset. Da vi var innom var det kun støvler og en type Havaianas å finne til de minste.

Lille Vinkel sko har egen skoblogg, Facebookside og Twitterside. Følger du med der dukker det også opp en og annen konkurranse innimellom.

Vi nevner til slutt av Lille Vinkel Sko har åpnet en Outletbutikk hos Norwegian Outlet i Vestby.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar