Lenson.com

Lenson.com selger kontaktlinser gjennom sin nettbutikk. Lenson.com ble lansert i 2005 og gjør det like enkelt å bestille kontaktliser som hos din lokale optiker, men til lavere priser. Lenson.com selger alle typer billige linser; Dagslinser, ukelinser, månedslinser, fargelinser, toriske linser, biofokale linser. Hos Lenson.com får du også kjøpt Linsevæske fra blant annet kjente Optifree. Selv om nettbutikken har base i Sverige, er det ikke noe problem å handle hos Lenson fra Norge.

Visste du at det er vanlig i optikerbransjen at de store optikerkjedene har sine egne registrerte varemerker at produsentens kontaktlinsenr da selges under egne navn og innpakinger? Hos Lenson.com finner du akkurat de samme kontaktlinsene som hos Specsavers, Brilleland, Interoptik og Synsam. Kontaktlinsemerket Focus Dailies blir for eksempel til Easyvision All day hos Specsavers. Se hele listen over Produsentens linsemerker og kjedenes linsemerker hos Lenson.com.

Lenson.com fører blant annet kontaktlinsemerkene Purevision, Softlens Daily, Ciba Vision, Freshlokk og Focus Dailies. Hele utvalget til nettbutikken Lenson.com finner du her.

Også for deg som ikke ser så dårlig, men bare har lyst å skremme vettet av naboen har Lenson.com noe å tilby, eller hva sier du til disse helsprø Crazylinsene?

Lenson.com tilbyr 50 kroner i prøverabatt på din første bestilling av linser, i tillegg kan du tilegne deg en vervepremie på 50 kroner om du tipser dine venner om Lenson.com, og de blir kunder av nettbutikken. Om du foretrekker å få linsene dine rett hjem i postkassen til faste tider, så tilbyr Lenson.com en abonnementtjeneste og har en påminnelsefunksjon. Spar penger – Besøk Lenson.com i dag.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Lenson.com

  1. Monika 16/01/2010 at 23:31 #

    Denne nettbutikken mottok i følge dem aldri returen min, så jeg har tapt noe over 500 kr. Synes det hele virket merkelig, da jeg gjentatte ganger purret på dem, var svaret det samme: ikke noe annet å gjøre enn å vente til fredag, det er da vi mottar returer. Til og med når det var gått over en måned, var svaret det samme. Så derfor vet jeg ikke hva jeg skal tro om dette firmaet.

Legg igjen en kommentar