Klingel.no

Nettbutikken Klingen.no deler lite informasjon om seg selv utover produktene de selger. Besøkende på nettsiden deres vil finne et stort utvalg av moteriktige klær for både damer og herrer i godt voksen alder. De har faktisk så mye varer at man kan bestille egne kataloger hjem i posten med full oversikt.

I likhet med flere andre motebutikker på nett er utvalget av dameklær størst, og er man på utskikk etter fritidsklær, skinnvarer, jeans, jakker, blazere, eller vesker, skal det godt gjøres ikke å finne noe man liker. I tillegg til damemote og herremote har de også et godt utvalg av smykker, sko og ting til hjemmet. Klikk deg inn til Klingen.no for å se de siste nyhetene og varer på tilbud i dag.

Besøk nettbutikken www.klingel.no

Kontaktopplysninger for Klingel.no:
Postadresse: Klingel.no, Tollbugata 87, 3042 Drammen
Besøksadresse: Postboks 3501 Bedriftssenteret, 3007 Drammen
E-post: service@klingel.no
Telefon: 815 35 600

Bedriftsopplysninger for Klingel.no:
Bedriftsnavn: Klingel.no / Wolfgang G. Panteleit
Organisasjonsnummer: 986 487 387
Opprettet: 12.01.2004
Pure help: Detaljert informasjon om Klingel.no
Norid: Informasjon om domenet Klingel.no

, , , , , , , ,

3 Responses to Klingel.no

 1. Hilde Wede Jenssen 11/06/2011 at 20:06 #

  Nå har jeg handlet fra Klingel i ca. 4 år og er kjempefornøyd! God passform på alle slags topper, T-skjorter, bluser og jakker. Liker at T-skjortene er så forseggjort med strass og annen pynt. Det er god kvalitet og de holder godt i vask etter vask.Det eneste jeg har problemer med er buksene. Det er nok ikke noe galt med buksene, det er nok heller meg. Prøvde et par jeggings og de satt perfekt, men det er kanskje ikke så rart. Samme fasong som thights.
  Meget fornøyd med det jeg har kjøpt av skjørt. Skulle ønske jeg fant jeans eller bukser som passet….. Har byttet og returnert en gang og det var ikke noe problem. Kjøpte skinnjakke til min mann og den satt perfekt. Konklusjon: Meget fornøyd kunde som har handlet for flere tusen kroner. Det kommer til å bli mere. Også fornøyd med smykker.

 2. Anonym 19/04/2012 at 21:51 #

  jeg har bestilt. ,være for påske jeg hadde venter com ete men vent ,vent com ikke så ringte jeg spørte .vår er min være. de så her har ikke noem bestil. jeg venter på min være det er snarte 4 uker..

 3. Anonym 19/04/2012 at 21:52 #

  jeg har bestilt. ,være for påske jeg hadde venter com ete men vent ,vent com ikke så ringte jeg spørte .vår er min være. de så her har ikke noem bestil. jeg venter på min være det er snarte 4 uker..når

Legg igjen en kommentar