Inkmann.no

Inkmann.no – En av Norges ledende leverandører av Blekkpatroner og lasertonere. Er du lei av å kjøpe svinedyre blekkpatroner og lasertonere av din lokale forhandler så er nettbutikken Inkmann.no noe for deg. Det er enorme prisforskjeller i markedet på blekkpatroner og lasertoner, og skriver du ut mye er det store penger å spare på å gå over til å handle blekk av en nettbutikk. Når du kjøper en ny skriver, så er det knapt halvfulle patroner som følger med. Grunnen til at prisene på skrivere er så lave som de er, er nettopp at produsentene satser på å selge mye dyrt blekk til deg straks de medfølgende blekkpatronene er tomme. Hos Inkmann.no får du både originale blekkpatroner til en svært god pris, men også kompatible og miljøvennlige refabrikerte blekkpatroner til en knallpris!

Inkmann.no tilbyr blekkpatroner til skrivere fra Brother, Canon, Compaq, Dell, Epson, HP, Kodak, Lenovo, Lexmark, Oki og Samsung. Lasertonere finner du til følgende skrivere: Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Lexmark, Oki, Samsung og Xerox.

Inkmann.no tilbyr også blanke cd-dvd, minnekort, usb-pinner og fotopapir. Hver gang du bestiller blekk hos Inkmann.no så får du med en pakke fotopapir på kjøpet! Hos Inkmann.no kan du faktisk senke dine utskriftskostnader med hele 85%. Vel verdt en titt skulle vi tro. Inkmann leverer også fraktfritt uansett bestillingens størrelse. Bare en liten ekspedisjonavgift tilkommer på hver bestilling.

PS! Husk å bestille nok blekk når du først er innom Inkmann.no – Ingenting er så ergerlig som å gå fri for blekk når du skal skrive ut noe viktig!

Besøk nettbutikken Inkmann.no

Kontaktopplysninger for inkmann.no:
Postadresse: Handel & Tjenester AS, Avd. Inkmann, Postboks 14, 2435 Braskereidfoss
Epostadresse: post@inkmann.no
Inkmann.no sitt kontaktskjema

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to Inkmann.no

 1. Anonym 21/05/2012 at 11:16 #

  Useriøs aktør. Vi har kjøpt flere patroner som ikke har fungert. Når vi forsøker å klage – og i det hele tatt komme i kontakt med firmaet – er det ingen som svarer.

 2. Bernt 24/02/2015 at 18:30 #

  Køpte blekk som ikke virket -umulig å åpnå kontakt med firmaet
  IKKE kjøp blekk herfra – borkastet

 3. JC 22/10/2016 at 18:35 #

  De leverer ikke varene, men beholder pengene og svarer ikke på e-pos5t. Rein svindel!

Legg igjen en kommentar