Inkclub.com

Inkclub.com tilbyr blekkpatroner, lasertoner og andre skrivertilhehør til lave priser og med rask levering. Inkclub.com startet opp sin virksomhet i 2000, og har siden det vokst til å bli av de største nettbutikkene i verden innen salg av blekkpatroner og lasertonere. Inkclub.com har over 2 millioner kunder, alt fra privatpersoner som du og jeg til skoler, foreninger, myndigheter, interesseorganisasjoner og ulike bedrifter.

Inkclub.com har et supertilbud til nye kunder – Blekkpatron eller fotopapir til kroner 0,-!

Inkclub.com tilbyr miljøtoner til din laserskriver, men har selvsagt også originale lasertonere og kompatible lasertonere til lave priser om du skulle foretrekke det. Greit å vite er at skrivergarantien din gjelder uansett hvilken type blekkpatron du velger: Miljøpatron, kompatibel patron eller originalpatron. Inkclub leverer til hele Norge.

Inkclub.com tilbyr blekkpatatroner til et svært bredt utvalg av blekkskrivere; Hp, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung og mange, mange flere skrivertyper. Se hele listen over blekkskrivere her.

Når det gjelder lasertoner til laserskrivere er også listen med HP, Canon, Epson, Brother, Samsung og Lexmark i tillegg til mange, mange andre representert hos Inkclub. Se hele listen over laserskrivere her.

Besøk nettbutikken Inkclub.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar