Illusion.no

illusion

Illusion.no – Norsk nettbutikk med utstrakt bruk av sosiale medier. Illusion.no er en innovativ nettbutikk som tilbyr moteklær og et bredt utvalg av tilbehør. Hovedfokuset er helt klart jenter og yngre damer. Da vi var innom la vi merke til at det var halv pris på absolutt alle herreklær.

Noe vi heller ikke kunne unngå å se var konkurransen som har som hovedpremie en iphone 3GS. Og det er via denne konkurransen vi finner en link til Illusions eget community. Ja, det stemmer, Illusion.no har et eget fullverdig community! Her snakker vi ikke bare et enkelt forum, men funksjonalitet på høyden med Norges mest populære community, Nettby.no. I Illusions community finner du blogger, bildegallerier, forum, egne grupper og mye, mer. Vi ble sittende en stund å se på brukernes opplastede videoer. Her kan du se alt fra catwalkvideo fra en motevisning av Esmod til hvordan lage vafler (eller var det kanskje hvordan IKKE lage vafler).

Hvordan lage vafler

Hvordan kom en vaffeloppskrift inn på motebutikken illusion.no?

Team Antonsen får ha oss unnskyldt, men vi går videre til det nettbuikken Illusion.no virkelig handler om, nemlig klær. Nettbutikken får inn masse motenyheter hver eneste uke, så her er det mye å velge mellom, og alltid noe nytt. Den største kategorien er Dameklær. Denne er videre inndelt i blant annet kjoler, topper, t-skjorter, jeans, korsetter, skjørt, bikini og badetøy, joggedresser, jakker, bikini og undertøy.

Da vi var innom hadde Illusion.no faktisk over 200 ulike kjolemodeller inne! Her ser du en en kjolemodell fra Apple Bottoms som vi fant blant utvalget til Illusion:

Kjole fra Apple Bottoms hos illusion.no

Kjole fra Apple Bottoms hos illusion.no

Du drar kanskje kjensel på modellen på bildet over? Joda, det er en av Norges verdensartister, Stella Mwangi. Hvilket drar oss over til nettbutikken Illusion.nos blogg, og da spesielt dette innlegget som forteller om Illusions fotostudio. Her kan vi lese at hvem som helst kan bli gjestemodell hos Illusion! Spenstig! Når vi blar gjennom sidene til Illusion finner vi forutenom Stella Mwangi, over 30 jenter som har benyttet seg av muligheten til å prøve seg som modell for en dag. Mange av disse gjestemodellene finner du forøvrig igjen i Illusions community.

Når vi blar videre i kategoriene finner vi et bredt utvalg som omfatter accessories som vesker og øredobber, og kategorier for sko og linser. Illusion.no har gjort det enkelt for oss å finne akkurat det vi er ute etter. La oss si at vi er ute etter en rød kjole i størrelse 34. Ikke noe problem! Illusion.no har en suveren søkefunksjon i tillegg til frisøket sitt. Her kan vi velge størrelsen vi er ute etter, farge og prisområde. Vi slipper med andre ord å bla side opp og side ned, klikke inn på dusinvis av plagg for å finne det vi er ute etter – Illusion serverer oss utvalget på et fat i løpet av 3 sekunder. Her har nettbutikken GinaTricot.no noe å lære.

Illusion.no finner fram det vi trenger akkurat som i en fysisk butikk

Illusion.no finner fram det vi trenger akkurat som i en fysisk butikk

La du merke til stjernene under bildet av den ene kjolen over? Det betyr at en eller flere av Illusions kunder eller besøkende har valgt å gi akkurat dette plagget fem stjerner. Illusion.no gir brukerne sine muligheten til å både rate og kommentere alle produktene akkurat som du kan hos Nordens største nettbutikk, Komplett.no. Illusion drar dog denne funksjonen mange steg videre. Du kan faktisk også laste opp ditt eget bilde om du har kjøpt et plagg fra nettbutikken. Vil du ha en nærmere forklaring av en produktomtaler hos Illusion? Det kan la seg gjøre om den som har skrevet omtalen har lagt igjen sitt brukernavn i communityet til Illusion, slik som i dette eksempelet:

Et communitymedlem deler sine meninger hos illusion.no

Et communitymedlem deler sine meninger hos illusion.no

Lurer du på hvordan stoffet på den omtalte kjolen kjennes ut? Kontakt personen som har skrevet omtalen davel. Du finner henne igjen i Illusions community (bare trykk på bildet eller brukernavnet). Her snakker vi skikkelig sosial shopping! Kjenner du til andre norske nettbutikker som har denne eller tilsvarende funksjonalitet, håper vi at du tipser oss omgående.

Illusion.no tipser deg også om hva andre kunder har kjøpt sammen med hvert enkelt plagg, har bestselgerlister for alle kategorier og masse andre snedige funksjoner.

Illusion.no har rett og slett så mange funksjoner og muligheter at vi må runde av med noen stikkord for at omtalen ikke skal bli meterlang. Vi nevner derfor til slutt at Illusion også har sin egen kanal på YouTube, er å finne på Twitter, har et eget affiliateprogram hvor du kan tjene penger på å blogge, og ikke minst finner du nettbutikken representert på Facebook, hvor de i skrivende stund har over 12.000 fans.

Besøk nettbutikken www.illusion.no

Kontaktopplysninger for Illusion.no:
Postadresse: illusion.no, Postboks 6574, Etterstad, 0607 Oslo
E-post: support@illusion.no
Telefon: 22 63 00 50
Faks: 22 63 00 51

Bedriftsopplysninger for Illusion.no:
Bedriftsnavn: Illusion Nordic AS
Organisasjonsnummer: 894 231 432
Opprettet: 17.06.2009

Fotnote: Vi gjør oppmerksom på at en ansatt i Illusion Nordic AS også har tilknytning til bedriften som drifter Nettbutikkomtaler.no. Dette innlegget er uansett selvfølgelig basert på fakta.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar