I love you massasje og glid

I love you massasje og glid

Alle gode ting er tre og disse er deilig å dele med noen! Tre fantastiske smaker pirrer til lek, bruk dem både som varmende massasje og glidemiddel.

Settet består av tre flasker vannbasert lotion, den deilige glatte følelsen dem gir og det at de varmer, setter litt ekstra spiss en kveld der kun sex står på agendaen! Med frisk smak av vanilje, jordbær-melon og blåbær-fersken er det lett å finne din favorittsmak.

Si «I Love You» på en helt ny måte!
Hell litt lotion på brystene og gi deretter deilig massasje, før du blås kjærlig for å få den eggende varmeeffekten dem gir. Gi din kjære en intimmassasje etterfulgt av orgasmebrusende oralsex, for å toppe det hele! Partneren din kommer til å elske deg!

I Love You massasje og glid inneholder ikke sukker og vil derfor ikke føles klissete. I tillegg får du fantastiske produkter helt uten silikon, Parabener, fargestoffer, kun naturlige ingredienser.

Denne artikkelen kommer fra nettbutikken til Kondomeriet. Kondomeriet.no er blant norges største butikker innen erotiske artikler. De har en rekke fysiske butikker plassert i blant annet Oslo, Bergen, Sandvika og Tromsø. I tillegg har selskapet en ekstremt populær nettbutikk.
nettbutikk

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar