Gymgrossisten.com

Gymgrossisten.com – Nordens største leverandør av kosttilskudd. Gymgrossisten er en av nettbutikkene kontrollert av det store mediekonsernet MTG. MTG eier også nettbutikken cdon.com. Og som vanlig når MTG går inn i en nettbutikk, så er det full trøkk. Utvalget til Gymgrossisten er svært godt. Her finner du ikke bare proteinpulver, bars, måltidserstattere, omega-3, v12, kreating og cla, men også produkter som boksehansker, spikermatter og faktisk kondomer! Nå er det jo ingen tvil om at sengegymnastikk også forbrenner kalorier, men at kondomer er i sortimentet fant vi litt overraskende, og ikke så lite morsomt.

Gymgrossisten Norge. Gymgrossisten er et svensk selskap og url’en Gymgrossisten.se er selvfølgelig også registrert. Uansett, Gymgrossisten leverer til Norge og har en norskspråklig utgave av sin nettbutikk.

Gymgrossisten.com var allerede svært gode på pris på kosttilskudd da de inntok det norske markedet i oktober 2008, men i juni, 2009 senket de prisene sine ytterligere med 10-30% alt etter hvilket produkt det er snakk om. Gymgrossisten har også ofte tilbud og spesialkampanjer, så pass på å melde deg på deres nyhetsbrev om trening og vektkontroll er av interesse for deg.

Gymgrossisten.com er en nettbutikk bassert i Sverige, men tekster er på norsk og alle tollavgifter, matproduksjonsavgifter og merverdiavgift er inkludert i prisene, så hos Gymgrossisten er det enkelt å bestille kosttilskudd og motta varene selv om selve nettbutikken ikke sender fra Norge.

Besøk nettbutikken Gymgrossiten.com

Kontaktopplysninger for Gymgrossisten.com:
Postadresse: Gymgrossisten.com, Ladugårdsvägen 29, 461 70 TROLLHÄTTEN, Sverige
Telefonnummer: +46 (0)8-562 410 27
Telefaks: +46 (0)8 562 023 30
Gymgrossistens kontaktskjema

Svensk Org.nr: 556564-4258

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar