Gitarhuset.no

Gitarhuset.noGitarhuset.no – Først og fremst gitar. Gitarhuset.no er Norges mestselgende gitarbutikk, og har dermed selvfølgelig et svært godt utvalg. Her finner du billigpakker helt fra 995,- til gitarer som Mike Bloomfield 1959 Les Paul – V.O.S, som har en prislapp på ikke helt beskjedne 67.995 i skrivende stund.

Utvalget av gitarer hos Gitarhuset.no spenner fra barnegitarer og banjo til de feteste el-gitarene. Gitarhuset.no har også en egen avdeling for brukte gitarer.

Gitarmerkene som føres av Gitarhuset er blant andre Ibanez, Morgan, Hagstrøm, PRS, Gibson og Duesenberg.

Hos Gitarhuset.no finner du også strengepakker og gitardeler som plekterbrett, stratocaster halser, strengetre, halsplater, mekanikk, endeknotter, volumknotter og pickuper. Rett og slett alt du trenger!

Er du nybegynner? Gitarhuset har mange rimelige gitarer og gitarpakker for nybegynnere her. Selv terper vi på deler av denne knalltøffe låta av Metallica akkurat nå:

Med el-gitarer kommmer selvfølgelig også behovet for gitarforsterkere. Også har Gitarhuset mye snadder å by på. I nettbutikken finner du forsterkere fra Fender, Jaguar, Marshall, Roland, Vox, Peavey og flere. Effektbokser og pedaler i kjempeutvalg finner du også hos Gitarhuset.

Gitarhuset.no har mer å by på enn gitarer, og strengeinstrumenter. I nettbutikken finner du goså keyboard, munnspill, trommer, trekkspill og mer. Vi skal ikke ta for oss alle kategoriene her, men anbefaler deg rett og slett å avlegge Gitarhuset.no en visitt.

PS! Visste du forresten at eieren av Gitarhuset.no, Einar Øgrey Bransdal, også eier nettbutikken Netthandelen.no?

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar