Foto.com

Foto.com fokuserer på, som navnet tilsier, nettopp foto og fremkalling av fotografier. Som de fleste fotoforretninger på internett, så tilbyr også Foto.com et svært bredt tilbud utover den tradisjonelle 10×15 fremkallingen. Utvalget og mulighetene er rett og slett enormt.

Hva med for eksempel en egen fotobok? En fotobok er et ypperlig minne eller gave uansett om det er snakk om dokumentasjon av bryllup, bursdager eller første skoledag for den håpefulle. Foto.com tilbyr 5 ulike typer fotobøker. Foto.com tilbyr også plakater og collagehengere. Nå kan du henge ferieminnene dine eller andre blinkskudd i stua eller på gutterommet. Det må da være mye bedre enn serieproduserte reprint fra Ikea som mange tusen andre har hengene, og når prisene er 60 kroner bør det ikke være noe å tenke på!

Vi skal ikke gå inn på alle produktgruppene til Foto.com, men som ivrig hobbyfotograf, er redaktøren svært begeistret for denne nettbutikken. Her kan du få blinkskuddene dine på krus, nøkkelringer, magneter, musematter, bamser, puslespill, kalendere og mye mer. Foto.com er absolutt verdt et besøk.

Besøk nettbutikken foto.com

Kontaktopplysninger for Foto.com:
Postadresse: Foto.com – Norway, C/O Postens Godssenter, 0060 Oslo
Foto.com sitt kontaktskjema

, , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar