Flust.no

Flust.noFlust.no er nettbutikken til NorgesGruppen, Norges største handelshus. Om ikke NorgesGruppen høres kjent ut, så vil du nok likevel nikke gjenkjennende til navn som Kiwi, Meny, Shell og Joker.

Å handle hos Flust.no gir deg 1% bonus om du er Trumf-medlem. Slagordet til Flust er også «Mer for mindre», men sjekk likevel konkurentene hos prissammenligneren Kelkoo for å gjøre det beste kjøpet på akkurat det du er ute etter.

Flust.no har som mål å dekke en stor del av behov som dukker opp i løpet av et år for en vanlig familie. Utvalget spenner derfor ganske bredt.I Flust sin avdeling for kjøkken og husholdning finner vi husholdningsapparater som kaffemaskiner, vannkokere, blendere, strykejern og støvsugere. I denne kategorien er det også kasseroller fra OBH Nordica og Høyang Polaris, service fra Porgrunn Porselen, bestikk fra Scanpan, pepperkverner og vinskap.

Moderne Lysekrone fra Herstal

Moderne Lysekrone fra Herstal

I kategorien for Hus og Interiør hos Flust.no er det ikke overraskende akkurat nå Juledekor som er framhevet, selv om det ikke fins mange av akkurat disse produktene. I hovedkategorien finner du også artikler til baderom som såpedispensere, personvekter og badekåper.

Under belysning fant vi en stilig lysekrone fra Herstal til 1.895,-. Ellers byr nettbutikken Flust.no på produkter innen stue, soverom, barnerom, oppbevaring, hageutstyr, bilutstyr, verktøy og grill under paraplyen Hus og Interiør.

Etterhvert som vi blar oss gjennom sidene til Flust.no slår det oss at dette er en typisk gavebutikk, hvor selve produktene er gode gavetips i seg selv. Her finner du lego, tegnesett , barbie-dukker og brettspill til barna,  barbermaskin, oppladbar drill og tøfler til han og fotspa, varmepledd og manikyr- og pedikyrsett til henne.

Flust.no har også endel elektronikk, som digitalkamera, videokamera, stereoanlegg og noen få laptoper i sin nettbutikk.

På tampen nevner vi kategorien for Baby og Småbarn som innholder et godt utvalg av kjente produkter og merkenavn. Her finnner du Voksi-posen, Hts-bilstoler, Philips babycall sammen med merkenavn som Philips, Fisher-price og Disney.

Vi avrunder med en Reklamefilm fra Flust.no selv.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Flust.no

  1. Tone 09/11/2009 at 18:36 #

    Flust har vært billigst på det jeg har kjøpt, og de leverer raskt.

Legg igjen en kommentar