fashionmixology.no

fashionmixology.noFashionmixology.no er en norsk nettbutikk for mote og tilbehør. Norsk, selv om den er veldig lik endel engelske nettbutikker innenfor samme sjanger. Mye tekst og navigasjonsknapper er på engelsk, slev om du velger norsk språk. Litt pussig kanskje?

Fashionmixology.no utståler motekredibilitet, og man føler seg trygg på at det man kjøper fra denne nettbutikken faktisk er hot akkurat nå. Nettbutikken fører klær for damer og jenter, og tilbudet spenner fra kjoler, jeans, skjørt, topper, bukser til kåper og jakker. Hos Fashionmixology.no finner du også sko, vesker og accessories som solbriller, smykker, belter og skjerf.

Når det kommer til merker hos Fashionmixology.no finner vi blant annet Shoo, Linda Farrow, American Retro, ACNE, A.P.C Madras og mange andre, inkludert norske Celine Engelstad.

En morsom funksjon hos Fashionmixology er at om du fører musepekeren over et plagg dukker plagget opp i høyre marg, påkledd en modell. Veldig kjekt å kunne se plagget alene og i tillegg hvordan det sitter på en modell. Vi har ikke sett denne funksjonen tidligere.

Besøk nettbutikken Fashionmixology.no.

fashionmixology-zoom

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar