Fantasipriser.com

FantasipriserFantasipriser.com er en morsom norsk nettbutikk for både store og små. Her kan du velge å vrake mellom de rareste duppeditter du noensinne har sett og de kuleste gadgets som er å få tak i.

Her finner du garantart alt du ikke visste at du trengte. Eller hva sier du til stinkbomber, flyvende vekkeklokke eller hvorfor ikke en mobilklokke? Som du skjønner er det mye humor i å klikke rundt i en slik nettbutikk full av nerdesaker og gadgets.

Rosa verktøysett

Skal det være et rosa verktøysett kanskje?

Fantasipriser er satt opp ganske så oversiktelig med kategorier for gadgets, gaming, hjelmkameraer, biltilbehør, livsstil og helse, kostymer, morosaker og mye mer. Har du blitt bitt av gullgraverbasillen finner du også slikt som metalldetektorer her. Vi kommer over mange rariteter vi aldri har vært borti før når vi blar oss gjennom denne duppedingsbutikken. Dykkemaske med videokamera for eksempel. Det har vi aldri hørt om før, men når vi tenker oss om så hadde det vært innmari kult å hatt noen youtube videoer fra dykkeferien i Egypt. Vi mistenker at mesteparten av Fantasiprisers kunder er gutter og menn, men jentene får også sitt. Som mann ville i alle fall ikke jeg kjøpt Rosa Verktøy!

Nettbutikken er norsk, kan tilby betaling både via Paypal, kort og Klarna. Bare pass på totalsummen, for her er det innmari mye gøy.

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar