Erotikknett.no

Erotikknett.noErotikknetts nettbutikk finner du på shop.erotikknett.no. Som navnet avslører er dette en nettbutikk for erotiske artikler og således en direkte konkurrent til markedslederen Kondomeriet.no.

Vi starter omtalen med en liten advarsel om at Erotikknetts nettbutikk har 18 års grense. Nettbutikken selger erotiske artikler og bruker omtaler og video for demonstrasjon av varer og som trailere for erotiske filmer.

Erotikknett har holdt på helt siden 1999 og har vært langt framme på det tekniske, innovative og brukervennlige hele veien. Erotikknett var for eksempel en av de første til å ta i bruk pakkesporing, sms-varsling og e-faktura. Erotikknett.no var vel også av de aller første i bransjen som lanserte brukertester av sine produkter.

Vibrator fra ErotikknettMange nettbutikker i bransjen har kommet etter Erotikknett, men en ting vi ikke har sett før, er en utrolig fiffig funksjon som vi aldri har sett før, verken i erotiske nettbutikker eller andre nettbutikker; Nemlig en «Vis-ekte-størrelse» funksjon. Dette er svært praktisk uansett nettbutikk, men kanskje spesielt i en erotisk nettbutikk så har det sin misjon. Hørte vi noen fnise? Sjekk selv ut funksjonen ved å trykke på 1:1 ikonet i produktbeskrivelsen til Vibratoren Stubby.

Erotikknett.no har også detaljerte beskrivelser av produktene, helt ned til detaljer som vibrasjonsstyrke og lydnivå.

Det er kanskje ikke det tekniske eller nettbutikkutforming som er det mest spennende når man først er innom en erotisk nettbutikk, så vi går videre til produktene. Vi er litt overrasket over det store utvalget til Erotikknett. Det er liksom opplest og vedtatt at Kondomeriet.no er kongen blant nettbutikker, i alle fall blant oss som ikke jobber i bransjen. Men hos Erotikknett er utvalget intet mindre enn enormt, og her er det mye morsomt å se på. Eller hva sider du til en vibrerende pingvin? Ett trykk på maven og vibrasjonene starter, ett trykk til og farten øker. Morsomt og ganske så uskyldig. Sjekk ut pingvinen her. Vibrerende pingvin

At man finner vibratorer blant sexleketøy hos erotikknett bør ikke komme som en overraskelse, ei heller kategoriene dildo, buttplugs, penisringer, sexdukker, penispumper eller kondomer.

Når det gjelder varer som kanskje er kjente hos erotikknett finner du rabbitvibratorer kjent gjennom Sex in the city, kondomer fra RFSU og Durex, vibratorer fra Fun Factory, Fleshlight for menn, Sexfilmer med Jenna Jameson og fra Hustler. Erotikknett har også sexy klær og kostymer fra kjente Leg Avenue og Forplay.

På bestselgerlisten til Erotikknett da vi var innom fant vi:

1. Bathmate, som skal kunne gi større penis

2. We-Vibe klitoris/g-punktvibrator (se video)

3. Fleshlight STU (Les brukertest)

4. Libido for bedre potens og sexlyst

5. Promax mot for tidlig utløsning

Blant de mer spesielle sexlekene og utstyret hos Erotikknett finner vi kategoriene Bondage og SM og Elektrosex.

Akkurat da vi var innom kunne du sikre deg en GRATIS vibrator uten kjøpetvang! Besøk nettbutikken erotikknett.no for å sjekke ukens tilbud.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar