Elprice.no

Elprice.noElprice.no. Elprice er en elektrokjede med 24 fysiske butikker, samt nettbutikken Elprice.no.

Elprice.no har fullt spekter med elektriske artikler i sin nettbutikk. Som mange andre el-kjeder så fokuseres det for tiden stort på flatskjermer, enten det er plasma, lcd eller det siste tilskuddet på tv-fronten, LED-tv som er av interesse. Elprice har selvfølgelig også alt du trenger av dvd/blu-ray, fjernkontroller, kabler, veggfeste og tv-bord.

Når det kommer til lyd og mp3, så har Elprice.no de populære radioene fra Tivoli, internettradioer, dockingstasjoner til ipod og iphone, bilspillere fra blant andre Pioneer, store hjemmekinoanlegg fra Panasonic, CAV, Harman/Kardon, Philips, Sony og Pioneer. Hodetelefoner og mp3-spiller er selvfølgelig også i sortimentet.

I kategorien for data kan du finne alt du trenger enten det er stasjonær pc, laptop, ekstern harddisk, gps, headsett, nettverksutstyr, skjermer, skrivere, tastatur, mus, usb-minnepenn eller webkamera du er ute. Kjente merker som Acer, D-link, HP, BenQ, Canon, Asus, logitech, Microsoft og Garmin skaper trygghet.

Har du først datamaskin, så er ikke veien lang til spill. Her har Elprice også fullt utvalg av spill til pc, Nintendo DS og Wii, Playstation 2 og 3 og Xbox. Vi tipper at for eksempel Rock Band, Need for Speed SHIFT, FIFA 10 og Guitar Hero er høyt på ønskelisten til jul.

Vi skal ikke gå grundig igjennom hver kategori til nettbutikken Elprice.no, så vi avslutter med å nevne at du også finner alt av mobiltelefoner (ja, også Apple iPhone), speilreflekskameraer, hvitevarer, småelektrisk og produkter til hus og hage som varmepumpe, griller og høytrykksspylere.

Besøk nettbutikken Elprice.no

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Elprice.no

 1. Rune 05/07/2010 at 19:43 #

  Etter ett kjøp i nettbutikken er det klart at jeg ikke skal handle noe fra elprice igjen. På tross av at det var opplyst ca to virkedagers utsendingstid på mobilen jeg kjøpte (både på nettsiden, og i den tilsendte ordrebekreftelsen, der estimatet var «basert på lagerstatus»), har det nå gått nærmere en måned uten at jeg har mottatt den. Butikken har ikke gitt noe informasjon om forsinkelsene, og selv på forespørsel kan de ikke en gang anslagsvist fortelle når de selv venter å motta varen (som fortsatt selges med to dagers levering på hjemmesidende deres). Fishy business.

 2. elena 02/09/2010 at 14:30 #

  Vokt dere for shopping i denne butikken. Denne butikken mashennik. en måned siden gjorde kjøp av en datamaskin. nei ikke datamaskin og ikke svare på forespørsler. hver dag å lytte til musikk av deres fasiliteter05007

 3. Bernt 22/09/2010 at 14:09 #

  Ligg unna Elprice!!! Kjøpte en PC som jeg fikk som lovet. Elprice hadde da en kampanje som sa at «hvis vi glemmer å spørre om du skal ha Office 2010, får du den gratis». Vel, Elprice glemte å spørre meg, men da jeg ba om å få Office 2010, svarte de at: «Ekspeditøren har krysset av på at han har spurt deg, så da har han gjort det. Vi gjør ikke feil». Flere e-poster til kundeservice og og reklamasjonsansvrlig gir null svar. Har også prøvd å kontakte dem pr. telefon, men det hjalp heller ikke.
  Derfor: Ikke kjøp noe på Elprice, du er nesten garantert problemer og frustrasjon.

 4. Bernt 22/09/2010 at 16:36 #

  Hurra! I ettermiddag fikk jeg endelig svar fra Elprice’s reklamasjonsavdeling, de lovede 1-2 dagers svarfrist ble til 24 dager. Men, når de først satte igang gikk det fort. Etter ca. 1 time fikk jeg mail fra butikken om at jeg kunne hente en ny Office 2010 pakke!! Bedre sent enn aldri, så ikke gi opp!

Legg igjen en kommentar