Ellos.no

Ellos.noEllos.no – En svært omfattende nettbutikk med alt fra merkeklær til sydenturer. Ja, tro det eller ei, men Ellos.no har utvidet sitt sortiment til også å omfatte reiser. Riktignok så virker denne kategorien å bare være en henvisning til andre reiseopperatører, men med egne rabatter og spesialtilud for deg som er Elloskunde.

Tradisjonelt sett husker vi vel alle Ellos som først og fremst en katalog med klær, ispedd enkelte husholdningsartikler bakerst i katalogen. Ellos har for lengst gjort sitt inntog på internett, med nettbutikken Ellos.no. Her har Ellos spunnet vidre på det vi husker og utvidet på alle fronter og i alle kategorier. Hos Ellos.no finner du nå, i tillegg til egne klær, merkeklær som Levis, Esprit, Bronx, Pepe jeans og Lee. Ellos fører både klær til dame, herre og barn i tillegg til sko fra blant annet Puma, Nike, Converse og adidas. De er også flinke til å oppdatere sine kolleksjoner.

Nettbutikken til Ellos er oppdelt i en Ellosdel, en Josefssonsdel og et Outlet hvor du kan gjøre gode kjøp med fra 25 til 70 prosent rabatt. Du hadde kanskje ikke forventet å finne Josefssons hos Ellos? Ellos eies av Redcats Nordic, som er et av nordens ledende postordreselskaper og omfatter varmerkene Ellos, Josefssons, La Redoute, Catalog, Enjoy og Jotex. Redcats Nordic hadde i 2007 1100 ansatte og en omsetning på hele 3.1 milliarder svenske kroner. Det er altså ingen småbutikk!

Det er ikke bare kolleksjonene Ellos.no er flinke til å holde oppdatert. Det skjer stadig noe nytt på nettsidene deres, slik som Dagens antrekk. Dagens antrekk da vi var innom, onsdag 30/9, var plukket ut av Frida Fahrmann. Ellos har også lagt ut video av seansen. Friskt! Sjekk forøvrig ut Ellos sin catwalkvideo.

Ellos interiør

Ellos interiør

I kategorien Hjem kan du skaffe deg nye gardiner, sengetøy, møbeltrekk, tepper, møbler belysning og annet. Vi er litt overrasket over å finne mye god design hos Ellos, se for  eksempel på disse gulvlampene.

Ellos.no har mye mer å by på, blant annet speilreflekskameraer fra Canon, mobiltelefoner fra Sony, espressomaskiner,  sminkesett, pulsklokker, grime og faktisk også grime og dekken til hest! Utvalget er enormt.

Besøk nettbutikken Ellos.no. Eller se Nettbutikknytts videootale av Ellos for mer info.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar