Edithshage.no

Edithshage.noEdithshage.no – Produkter  til hud, hund, hus og hjem i engelsk design.

Nettbutikken Edithshage.no er ikke av de du finner tjue på dusinet av. Vi har faktisk enda ingen andre nettbutikker i Norge vi kan sammenligne Edithshage.no med. Dette betyr ikke at produktene er kjedelige eller lite attraktive, heller tvert i mot. Her finner du mye fint, både til deg selv og som gaver til andre.

Første kategori i Edithshage.no er Økologisk hudpleie.  Produktene er sertifiserte av Soil Assosiation og spenner fra shampoo med blåbær og einer til stellesalve med kamille for barn. Produktene er meget godt beskrevet på norsk og full innholdsfortegnelse med angivelse av andel økologiske ingredienser. Ti poeng for gode varebeskrivelser!

Henry Hest

Henry Hest

Neste kategori i nettbutikken er kosedyr. Her finner du kosedyrene du ikke finner på nærmeste leketøysbutikk. Kosedyrene hos edithshage.no ser rett og slett håndlagede ut. Henry hest til høyre her for eksempel, burde kunne glede enhver hestegale jentunge til jul.

Edithshage.no byr også på duftlys i mange varianter, hvor varianten med jasmin, solbær og krydder er bestselgeren. Ellers finner du blant annet oppbevaringsbokser, vesker og faktisk en Tweedfrakker til hunder i denne koselige nettbutikken. Hovedintrykket er altså gode varebeskrivelser, noe begrenset men spennende vareutvalg og tryggheten i at nettbutikken opplyser telefonnummer, adresse, organisasjonsnummer, har kortbetaling og er verifisert av Dibs som er betalingsformidler.

Besøk nettbutikken Edithshage.no.

, , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar