Deal.no

Deal.no er en nettbutikk som har etter hvert blitt godt etablert på det norske markedet. Den grunnleggende tanken bak Deal.no er at de ønsker å skape et kjøpesenter på nett der man finner akkurat det man leter etter.

På Deal.no skal man bli inspirert til å handle akkurat det man trenger og ønsker seg på en enkel og trygg måte At de ønsker å fremstå som et varehus, kan man skjønne med tanke på det brede utvalget av forskjellige varegrupper.

Hos Deal.no kan man nemlig kjøpe TVer, datamaskiner, mobiltelefoner, HiFi & hjemmekino, hjem og interiør produkter, barneutstyr, hvitevarer, sportsutstyr og enda mer. På sett og vis oppleves det altså som en «alt-mulig» butikk.

Ved frakt av varer fra Deal.no er det postens vanlige satser som gjelder. Prisene varierer avhengig av valgt fraktmåte og vekt/volum på forsendelsen. Klikk deg inn til nettbutikken i dag for å gjøre en god netthandel.

Besøk nettbutikken www.deal.no

Se også nettbutikken mpx.no

Kontaktopplysninger for Deal.no:
Postadresse: Deal.no, Postboks 413, 4067 Stavanger
E-post: salg@deal.no
Telefon: 815 30 333

Bedriftsopplysninger for Deal.no:
Bedriftsnavn: Deal.no / Terje Helland
Organisasjonsnummer: 9797112936
Stiftet: 14.03.1998
Pure help: Detaljert informasjon om Deal.no
Norid: Informasjon om domenet Deal.no

, , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Deal.no

 1. jan-terje 05/11/2010 at 20:57 #

  har ringt flere ganger til kundeservis om at dem skal ringe meg fra hovedkontoret men det har ikke blitt gjort enda på over 1 mnd meget dårlig servis når en blir lovet noe.Vi som handler der vet jo ikke hva en betaler på siden det ikke står noe på fakturaene.Ble skrevet kontrakt på at jeg skulle betale kr 199 pr mnd men fikk en regning på 503 for en ting jeg skal betale 199 kr for pr mnd dårlig

 2. Anders Andersen 17/06/2011 at 17:31 #

  Helt enig med jan-terje!
  Deal.no har landets verste kundeservice og support!!!!!!
  Man blir satt over, frem og tilbake og ingen svarer på spørsmål.
  Ber du om å snakke med en ansvarlig/sjef, sier de bare at der ikke er mulig!
  Tv`n min gikk i stykker innenfor garantitiden, og ble skrotet. Nå er det snart gått 2 mnd, og jeg har fortsatt ikke fått pengene mine tilbeke. Jeg har ringt og ringt og ringt og ringt, og samme møkkasvar fra «kundeservice», ingen vet, ingen kan hjeloe, ingen bryr seg!
  HOLD DERE UNNA DEAL.NO KJØP HELLER HOS NOEN SERIØSE NETTBUTIKKER!!!!!!!!!
  DEAL.no er noe forbanna dritt.no

Legg igjen en kommentar