Chess.no

Chess.no – Nettbutikken for mobiltelefoner og telefonabonnement. Chess.no spør Er du en av oss? Om du ikke allerede er en av Chess sine mange kunder så har du sjansen nå. Her får du mobilabonnementet ChessPremium som ligger i toppen av telepriser.no, ChessKing og andre abonnement skreddersydd for ditt behov. Chess.no kan også tilby mobilt bredbånd via Chess X-Free Net for deg som vil surfe på internett uansett hvor du er. Syns du laptopen blir for mye å dra med seg, så finner du også mobiltelefoner med nettleser i nettbutikken til Chess.no. For eksempel kan du slå til på en Apple Iphone 3G. Chess.no fører mobiltelefoner fra Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, Apple, HTC og Doro.

Det du kanskje ikke visste er at du kan kjøpe musikk hos Chess.no? Låter som Lonsome Traveller, Glir forbi, Boom Boom Pow og Ambitions kjenner du igjen. Alle kan lastes ned hos Chess.no sin avdeling for musikk.

Chess.no er i deres siste reklamefilm foretrukket av barnevognsmafiaen, men visste du at Chess har blitt kåret til «Best på kundeservice» og det selskapet med «Flest fornøyde og lojale kunder» hele seks år på rad? Imponerende!

Besøk nettbutikken Chess.no

Kontaktopplysninger for Chess.no:
Telefonnummer: 06060
Telefon fra utlandet: +47 815 11 060
Telefaks: 55 20 46 01
Postadresse: Chess Communication AS, PB 6142 Postterm., 5892 Bergen
Besøksadresse: Chess Communication AS, Møllendalsveien 1, 5009 Bergen

Bedriftsopplysninger for Chess.no:
Bedriftsnavn: Chess Communication AS
Organisasjonsnummer: 981 161 408
Stiftet: 04.10.1999
Pure help:  Detaljert informasjon om selskapet bak nettbutikken Chess.no
Norid: Informasjon om domenet Chess.no

 

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar