Cdon.com

Cdon.com er Nordens største nettbutikk for underholdning. Helt siden 1999 har Cdon.com tilbudt det meste og det beste av musikk, film, bøker og hjemmeelektronikk til netthandlere. Cdon.com er en ganske så genial nettbutikk hvor du kan prøvelytte akkurat som i en vanlig fysisk platebutikk. Du kan kjøpe eller leie Dvd-filmer eller leie bredbåndsfilm om du heller skulle ønske det. Deilig å slippe å traske ut for å leie en film når filmsuget kommer over deg! I det siste har det nettbutikken Cdon.com utvidet sitt sortiment betraktlig. Da vi var innom fant vi, i tillegg til det Cdon tradisjonelt er kjent for, spill både til PC, Mac, Xbox, Nintendo, PSP og Playstation. Du kan også laste ned spill On Demand fra Cdon.com! Om du ivrer med å komme i gang med et spill, så er dette den hurtigste måten å anskaffe seg tilgang til favorittspillet! I tillegg til selve spillene finner du også spillkonsoller og tilbehør.

Men Cdon.com kan tilby mer. Bøker er en kategori som kanskje er overraskende å finne i nettbutikken. Her finner du alt fra barnebøker, via Fantasy og Science Fiction til Naturvitenskap og Biografier. Skal vi stole på topplistene til Cdon.com, så er Stephenie Meyer det rette å lese akkurat nå. For de som er mer vågale av seg, så har Cdon.com faktisk en kategori som heter Pornografiske klassikere. Eller hva sier du til titler som En kjapp en? Festlig! Vi liker avdelingen for bøker i nettbutikken til Cdon.com. Ikke på grunn av nevnte kategori, men fordi prisene er svært lave, du kan lese produktanmeldelser, utvalget er stort og kategoriene og søkefunksjonene er gjennomtenkte.

Cdon.com kan også tilby elektroniske produkter som datamaskiner, skjermer, hodetelefoner, hjemmekino, kameraer, videokameraer motbiltelefoner, gps og minnebrikker. Til sist er kategorien for Merchandise verdt å nevne. Her finner du blant annet t-skjorter av ditt favorittband enten det måtte være Metallica eller de maskekledde Slipknot som har gjestet Norge flere ganger.

Besøk nettbutikken Cdon.com

Kontaktopplysninger for Cdon.com:
Cdon.com’s kontaktskjema

Bedriftsopplysninger for Cdon.com i Norge:
Bedriftsnavn: CDON AB
Organisasjonsnummer: 990 532 133

, , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar