Byttdekk.com

Byttdekk.com gir deg muligheten til å kjøpe bildekk, felger og komplette hjul via internett. Det er en mulighet du kanskje ikke har tenkt på før? Nettbutikken Byttdekk.com gjør det enkelt for deg. I nettbutikken kan du legge inn bilmerke, modell, årsmodell og motormodell, og nettbutikken til Byttdekk.com finner selv fram til bildekk som passer akkurat din bil. Byttdekk.com har faktisk 100% tilpasningsgaranti. Du kan også søke etter størrelse på bildekkene hvis du heller vil det. Da velger du bare aluminiumsfelger eller stålfelger, deretter diameter og boltsirkel. Du tror kanskje at det må bli fryktelig dyrt å kjøpe dekk på internett med tanke på fraktkostnadene? Vi syns fraktprisene til Byttdekk.com er helt ok. Her får du gode dekkpriser og fraktprisen er kun kr 60,- pr. dekk. Vi tipper du kan spare en god del penger på å handle dine nye sommer- eller vinterdekk hos Byttdekk.com framfor hos nærmeste dekkforhandler. Leveringstiden er oppgitt til rundt 7 dager.

Byttdekk.com tilbyr ikke bare vinter- og sommerdekk – I nettbutikken finner du også en mengde aluminiumsfelger og noen få stålfelger. Også for felger finner du den fine søkefunksjonen for å finne felger som passer akkurat din bil. Videre kan du filtrere søkeresultatene på blant annet pris, anbefaling og lagerstatus. Byttdekk.com tilbyr også komplette hjulpakker.

Besøk nettbutikken Byttdekk.com

Kontaktopplysninger for Byttdekk.com:
Postadresse: Bytt Dekk Norge A/S, Postboks 6906 St Olavs Plass, 0130 Oslo
Byttdekks kontaktskjema
Telefon: 800 12 517

Bedriftsopplysninger for Byttdekk.com:
Bedriftsnavn: Bytt Dekk Norge A/S
Organisasjonsnummer: 989 068 016
Pure help: Detaljert informasjon om selskapet bak Byttdekk.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Byttdekk.com

 1. Olle 07/06/2013 at 19:30 #

  Har fortsatt til gode å få dekk og felg som ble bestilt 14 mai, det er nå 7 juni og det går mot helg, så det blir fort 10-11-12 juni før disse er meg i hende.
  Beste kompensasjon er dekt frakt utgifter, men her er det snakk om nærmere 4 uker på å levere noe de selv sier tar 8-12 dager, jeg er kjempeskufet over service, leveringstider og kompensasjon, og det var ikke snakk om å express sende for å ta igjen noe av tapt tid

  Jeg anbefaler ikke dette på noen måte, prisene er greie, men ikke la deg blende av byttdekk.com, erfaring er ikke ikke god, ta å legg på noen hundrelapper og bruk noen andre for dette er ikke brukbart.
  Hadde det vært noe ukurant, eller spesielt som ble bestilt så hadde jeg kunnet akseptert det, men fortsatt er leveringstiden dobbelte av det de selv lover ut i sine betingelser på standard dimensjoner av kjente merkevarer

  Olle

 2. Johnny 30/04/2014 at 17:21 #

  useriøs bedrift, kjøpte dekk å felger komplett, dekke ble ødelagt etter 5 mnd.
  tøyet var begynt å komme gjennom gummien i bunn på knastene.
  kontaktet kundeservice, de skulle hente dem å se på dem.
  tok over 1 mnd før de ble hentet, da skulle de bare hente 2 stk mente de på.
  nå har alle blitt hentet men nå har de ligget på dhl berger i over 2 uker pga de vil ikke betale for å ta alle 4 retur, men alle er ødelagt.

  det siste jeg hørte nå var at pga jeg hadde sendt i felger også, som kundeservice sa jeg skulle, måtte jeg betala all porto selv, både tur retur å ingen har ennå sett på dekkene.

  sikkelig useriøs, anbefaler ingen å handle der

 3. monica 02/02/2015 at 11:28 #

  Veldig fornøyd! Gode priser og god service. Fikk levert og montert dekkene på fix bil i bergen. Sparte mye penger, men merket ikke noe forskjell på det å bestille på nett kontra kjøpe i butikk. Kjøper definitivt mine neste dekk der også.

 4. aleksander 17/02/2015 at 12:45 #

  Handlet vinterdekk via byttdekk, og er veldig skuffet over både produkt og kundebehandling !!
  Dekkene var for det første helt urunde, skakk kjørebane på nesten 1,2 cm og ubrukelige da disse var som å kjøre på gamle polske industri dekk!!
  Vi klagde selvsagt etter at 2 dekk verkstedet var enige om at disse var totalt ubrukelige (de som satte de på og de som tok de av ) vi sendte da selvsagt dekkebe tilbake med reklamasjon om at dekkene er urunde, skakke og tunge som bly, etter 2 uker fikk vi svar på at deres verksted ikke fant noen feil ved dekkene og nektet og ta de inn som reklamasjon !
  etter flere runder «truet» vi med å gå til politiet og forbrukerrådet og gs klar beskjed om at vi ikke gir oss, dette ble de tydeligvis redde for og avsluttet saken og krediterte pengene tilbake med engang etter dette!
  Anbefaler ikke byttdekk.com til noen som vil ha dekk som er brukbare !!

 5. Christian 04/11/2016 at 7:08 #

  Kan ikke anbefalle byttdekk. Trenger ekstremt langt for levering til nord norge! Og deres kundeservicen må få en forbudt å kalle seg «service»

Legg igjen en kommentar