Bladkongen.no

Bladkongen.no – Alle magasiner til kampanjepris! Ja, det er nettopp dette som er slagordet til nettbutikken Bladkongen.no. Dette er faktisk ikke store ord uten dekning – Bladkongen.no gir deg inntil 73% avslag i forhold til løssalgspris. Hos Bladkongen.no kan du faktisk nå få blader helt fra kr 0,-!

Det er et rikt utvalg av blader å velge i hos Bladkongen.no. I nettbutikken finner du kategorier som barn og ungdom, bil, båt og motor, hage, foto, familie, kvinne, reiser, sport, tegneserier, helse og skjønnhet og mye mye mer. Mange av bladene hos Bladkongen kjenner du igjen fra Narvesen eller der du vanligvis handler lesestoff. Hos Bladkongen finner du for eksempel Donald, Bo bedre, Foreldre & Barn, Medium, Autofil, Illustrert vitenskap, Allers, Wendy, Woman, Iform og FHM. Bladkongen.no gir deg også massevis av utenlandsk lesestoff.

Bladkongen.no gir deg mulighet til å gi bort et abonnement til venner og kjente. Slettes ingen dårlig idé om det så er til bursdag, som julegave eller bare for å vise litt oppmerksomhet i hverdagen. Du finner garantert bladtitler som interesserer enhver blant det ekstremt store utvalget hos Bladkongen.no!

Besøk nettbutikken Bladkongen.no

Kontaktopplysninger for Bladkongen.no:
Bladkongens kontaktskjema
Telefon: 22 43 90 90
Telefaks: 22 43 90 97

Bedriftsopplysninger for Bladkongen.no:
Bedriftsnavn: Mediafy Marketing Group AS
Organisasjonsnummer: 988 399 221
Stiftet: 02.06.2005

Video av Nettbutikknytt.

, , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Bladkongen.no

 1. Kjetil 29/11/2009 at 22:39 #

  En god idé er å ikke ta abonnement via bladkongen, men å finne hjemmesiden til magasinet som frister og så abonnere der. Da slipper du spam m.m. fra bladkongen.no
  Bladkongen.no er også anmeldt for å ha send ulovlig massereklame til norske e-postadresser uten tillatelse fra mottakerne (spam). De har også en del kritiske anmerkinger fra revisor på hvordan firmaet driftes (dette finnes tilgjengelig på nett).

 2. Kristine 24/05/2010 at 13:18 #

  Hei, tenkte jeg skulle kommentere påstandene til Kjetil og det han skriver om bladkongen.no.
  Vi driver ikke med spam, vi sender ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud til våre kunder som tidligere har kjøpt hos oss. Ønsker du ikke dette så kan du alltid verge deg mot dette enten før du i det hele tatt har fått noe nyhetsbrev, eller du kan alltid avregistrere deg via nyhetsbrevet. Det stemmer at vi har hatt en sak om ulovlig massreklame, men dette har vi ordnet opp i, vår tidligere samarbeidspartner underskrev på en avtale om at disse adressene var godkjente for vårt bruk utifra kravene som den norske loven har ang. e-postreklame. Dessverre viste det seg at de ikke snakket sant og Bladkongen kommer derfor aldri til å jobbe med den bedriften igjen som ga oss tilgang til disse mailadressene.

  Videre så tar Kjetil feil når han skriver at vi har en del kritiske anmerkninger fra revisor. Dette gjelder ikke Bladkongen.no og kan enkelt undersøkes ved å bruke rett orginasjonsnummer, 992 305 134.

 3. Synnove 01/02/2011 at 13:09 #

  Min erfaring med BladKongen.

  Jeg bestilte blad gjennom BladKongen foer jul – som julegave. Etter at bestillingen var ferdig paa deres nettside ventet jeg paa ordrebekreftelsen, men den kom aldri. Det gjorde heller ikke faktura eller brev. Jeg sendte derfor meldig til kundesenter men fikk ikke svar. Jeg sendte enda en melding til kundesenter men fortsatt ikke svar. Jeg har naa sendt min tredje henvendelse. Hva er vitsen med aa ha kundesenter som ikke svarer kunder – ingen! Det har vaert en frustrerende opplevelse og jeg kan vel trygt si at jeg ikke kommer til aa bestille via BladKongen igjen. Det er jo ingen vits for bladet kommer ikke.

 4. Simon 12/04/2011 at 1:20 #

  jeg har bestilt masse på Bladkongen. Mest gaveabbonement til slekta (så lettvint daq gitt), og har ALDRI hatt noe å utsette.
  jeg opplever faktisk Bladkongen som oversiktlig og seriøs.

 5. Meg 03/01/2012 at 12:30 #

  Jeg bestilte abonnement i juli. Fikk bekreftelse og betalte regningen. Siden har jeg ikke hørt noe, og ikke mottatt noen blader. Og nå er det januar…

Legg igjen en kommentar