Barneparadis.no

Barneparadis.noBarneparadis.no er en omfattende nettbutikk med barneklær, leker, barnesko, stelleutstyr og mer. Her er det veldig mye fint, særlig for deg med de minste barna.

Hos Barneparadis finner du de populære barnevognskiltene du garantert har sett montert i fronten på en barnevogn, akkurat som på en bil. Her kan barnet ditt få et helt personlig barnevognskilt med navn og fødselsdato. Skiltet er laget i metall. Sjekk det ut her. Barneparadis.no har også andre produkter som kan gjøres personlige med navn, for eksempel smokker og babyteppe.

Noe vi legger merke til når vi er inne hos Barneparadis.no er at det ikke fins noe søkefelt og at nettbutikken har en kategori som heter «September – TILBUD» – Og vi er i skrivende stund i november måned. Pussig…

parkdressAkkurat nå tipper vi at parkdressene til Barneparadis er blant de mest populære varene. For eksempel denne stilige dressen fra Reimatec. Dressen ser ut til å være i god kvalitet. Den kan tromles, sømmer er teipet, det er avtagbar hette med navnelapp, vanteholdere og flere fiffige detaljer som både du og barnet vet å sette pris på.

babyprintkortVi tipper at kortet til venstre vil være nok til  å glede enhver bestemor og bestefar til jul. Du finner det her.

Når det kommer til barneklær fører Barneparadis.no merkene Joha, Memini, Molo, LilleBa, Reima, Nova Star, Huttelihut og ChillNorway.

Barneparadis.no har også masse stilige leker som virker å være av god kvalitet. Selv falt vi pladask for en stilig gynge-motorsykkel med utseende til en Harley Davidson. Se den her. Nettbutikken Barneparadis.no har mye mer å by på, så om du har barn selv eller i familien anbefaler vi absolutt et besøk.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Barneparadis.no

  1. Kirsti Cath Dahle 29/06/2012 at 15:51 #

    hmm.. Hvor mye verdi har en udatert omtale, egentlig.. Er denne omtalen sv nettbutikken Barneparadis fra 2002 eller 2012?

Legg igjen en kommentar