Arngren.net

Arngren.netArngren.net – Norges pussigste nettbutikk? Arngren.net er en nettbutikk som bare må sees, ingen beskrivelse vil yte den «rettferdighet». Nettbutikken inneholder et stort utvalg av gadgets presentert på en utrolig rotete måte.

Utvalget til Arngren.net er på den andre siden svært facinerende. Dette er en typisk guttebutikk, og en nettbutikk for alle menn som skulle ønske de fortsatt var gutter. Tror du ikke på flygende tallerkner? Da bør du kikke innom Arngren og gjøre en revurdering. Her ser det nemlig ut til at du kan bestille deg din egen flygende tallerken. Eller, det er ikke helt godt å si, her fins ingen kjøpsknapp, og det står vitterlig at partner til produksjon søkes. Men likevel står det at man kan kjøpe en 1-seter for 195.000 fra april 2009. Beskrivelsen av denne flygende tallerkenen er like forvirrende som resten av nettbutikken. Her er for eksempel en setning vi ikke blir helt kloke på: «Max fly-høyde : 3 meter over bakken (Opp til 3000 m. ).» Er flygehøyden 3 eller 3000 meter? Du kan selv ta en titt på fartøyet her.

Hos Arngren.net kan du også kjøpe et helikopter-byggesett for den nette sum av 398.000, eller hva med en flygende bil? Arngren har også rimeligere produkter i sitt sortiment, slik som ryggsekk med solceller, radiostyrt fly med kamera og fallskjerm, svevende globuser og diskolys.

Arngren.netBetaling i nettbutikken Arngren.net er omtrent like enkelt som å navigere og å skaffe seg oversikt over sortimentet. Som skjermdumpen til høyre viser så må du forhåndsbetale til Arngrens konto etter å ha regna ut totalen selv og lagt til frakt på kr 199,-. Deretter må du sende en epost til nettbutikken med bestillingsnummer, antall og innbetalt beløp. Så er det bare å håpe at man mottar varene. Vi ville vært svært forsiktige med å for eksempel kjøpt en elektrisk jeep til 69.998 kroner på denne måten, selv om arngren proklamerer «100% satisfaction guaranteed – Risk free».

Arngren.net har et vel av ikke-fungerende linker, linker som tar deg helt andre plasser enn forventet og innhold som du slettes ikke trodde passet inn i en nettbutikk, slik som forklaringen på universet, gratis spill, bilder av innehavers Porche Turbo, reklame for gratis nedlasting av bladet Playboy og mye annet.

Om ikke annet så er Arngren.net utmerket underholdning, bare vær klar over Arngrens følgende ord: «Vi fraskriver oss ansvaret for eventuelle feil på weben».


, , , , , , , , , , , ,

One Response to Arngren.net

  1. mats 06/11/2011 at 15:12 #

    prøver å kjøpe en tanks i bursdagsgave til sønnen min… så får vi se om det dukker opp før desember da ……

Legg igjen en kommentar