Apple Store

Apple store – Selve kilden til alle Apple-produkter. Her får du blant annet den siste versjonen av Iphone – Iphone 3GS. Apple solgte over 1 million av denne siste utgaven på bare tre dager! Ingen tvil om at Apple sine produkter, som er kjent for design og funksjon, er svært ettertraktet.

I Apple Online Store kan du konfigurere din ny Mac akkurat slik du ønsker det i konfiguratoren. Kjøper du din nye iPod direkte fra Apple store, så byr Apple på gratis iPod-gravering. Dette har vi selv testet ut, og vi må si det er litt kult å ha sitt eget navn gravert på iPoden. I tillegg gjør det ipod’en din langt mindre attraktiv for tyver, da de vil få store problemer med å selge iPoden videre. En annen fordel ved å handle direkte fra Apple Store er gratis frakt ved bestilling på over 1038,-. I tillegg kan du få iPoden pakket i gaveeske og sende den som gave rett på døren i 15 europeiske land – Og hvem blir ikke glad for en iPod?

I tillegg til de velkjente produktene fra Apple, som iPod, iPhone, Mac og iMac finner du mye annet på Apple Store også. Hva sier du for eksempel til The Sims 3, videobriller, Bærevesker, hodetelefoner, FM-sendere til bilen, Reason-software for musikeren eller 35.000 ulike aps til din iPhone eller iPod touch?

Besøk nettbutikken Apple Store

Kontaktopplysninger for Apple Store:
Telefon: 800 33 036
E-post: contactus.no@euro.apple.com

Bedriftsopplysninger for Apple Store i Norge:
Bedriftsnavn: Apple Computer International
Organisasjonsnummer: 981 091 493
Stiftet: 28.09.1999

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar