AnnaJohanna.no

AnnaJohanna.noAnnaJohanna.no er en gave- og interiørnettbutikk som fører en landlig stil med spreke farger og artig design.

Hos AnnaJohanna.no kan du finne det lille ekstra som setter en personlig stil i hjemmet. Her finner du både pyntegjenstander og bruksgjenstander som vaskemiddelboks, kjølebagger og kaffekanner med annerledes design i friske farger.

Nettbutikken AnnaJohanna.no føles personlig både på grunn av navnet og fordi de to søstrene som driver butikken har skrevet litt om seg selv og nettbutikken de har startet sammen. AnnaJohanna.no blogger også her, og har sin egen gruppe med over tusen medlemmer på på Facebook.

AnnaJohanna.no fører varer fra Rice, Blafre, Dixie, Smallstuff og Bloomingville. Er du i nærheten av Vedavågen(se kart under) så har ikke jentene noe i mot at du handler direkte fra deres lager. Du kan besøke deres showroom etter avtale. Slå på tråden til AnnaJohanna for å avtale tidspunkt: 476 06 997.

Bøsøk nettbutikken AnnaJohanna.no.

Liker du AnnaJohanna? – Gi dem tommelen opp!

Artig bowlingsett fra AnnaJohanna.no

Artig bowlingsett fra AnnaJohanna.no

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions

, , , , , , , , , ,

4 Responses to AnnaJohanna.no

 1. Nordnorge 17/04/2010 at 16:42 #

  Heisann, handlet på AnnaJohanna.no etter å ha lest omtalen inne på siden deres. Fikk mail om at bestillingen min var sendt allerede dagen etter jeg bestillte. Mailen inneholdt sporingsnummer og jeg fikk varsling på sms. Varene sto absolutt til forventningene og de var til og med en liten ekstra gave til meg som takk for handlen!!

  Jeg anbefaler denne nettbutikken på det varmeste!

  Hilsen Karianne

 2. ShoppeKari 24/04/2010 at 11:39 #

  Har god erfaring med å betille herfra. Enkelt og rask levering.

 3. Lise 04/02/2011 at 21:57 #

  Å denne butikken er jeg bare såååå fornøyd med! Fantastiske varer, fantastiske farger, fantastisk service!!
  :-)

 4. Silje 13/06/2011 at 23:22 #

  Signerer denne! Herlig utvalg :)

Legg igjen en kommentar