Absoluttspill.no

Absoluttspill.no dreier seg selfølgelig om spill. Her finner du konsollspill som Battlefield: Bad Company, Super Smash Bros, Final Fantasy IV og Resident Evil.

Absoluttspill.no fører spill til Game Boy Advance, Gamecube, Nintendo DS Nintendo Wii, Pc, Playstation 2 og 3, PSP, XBOX og XBOX 360.

Absoluttspill.no har delt inn kategoriene sine i type spill, slik som eventyr, racing og puzzle. Dette gjør det enkelt å navigere fram til ditt nye favorittspill.

Tips: Om du har litt tid å slå i hjel kan du også, sjekke ut denne nettsiden som tilbyr Gratis spill.

Besøk nettbutikken www.absoluttspill.no

Kontaktopplysninger for Absoluttspill.no:
Postadresse: Absolutt Spill DA, Postboks 578, 3605 Kongsberg
E-post: post@absoluttspill.no
Telefon: Ukjent
Faks: Ukjent

Bedriftsopplysninger for Absoluttspill.no:
Bedriftsnavn: Absolutt Spill DA
Organisasjonsnummer: 989 108 034
Opprettet: 05.12.2005
Pure help: Detaljert informasjon om selskapet bak Absoluttspill.no
Norid: Informasjon om domenet Absoluttspill.no

, , , , , , , , ,

3 Responses to Absoluttspill.no

 1. Eirik 30/04/2010 at 1:05 #

  IKKE bruk absolutt spill! Hadde bare gode erfaringer med dem helt til jeg skulle bestille Just Cause 2 når det kom ut. Jeg fikk spillet i gave av noen andre så jeg ville av bestille, men de har ennå ikke svart på noen av henvendelsene mine. Og de har ikke en gang fått inn spillet ennå så det står fortsatt «venter på varen» når jeg ser på ordren.
  Jeg fikk til og med ringt til en av de ansatte og han sa han skulle få noen til å se på det i løpet av dagen men 3 dager etterpå har ingenting skjedd. Jeg vil ha igjen pengene mine!

 2. Leon 04/06/2011 at 3:30 #

  Siden 2008 og fram til nå har jeg bestilt fire spill fra Absolutt Spill. Av de fire bestillingene har jeg vært fornøyd med tre av dem. Den siste fornøyde bestillingen var i 2009.

  I Mars forhåndsbestilte jeg Crysis 2 til PC. Den har jeg ennå ikke fått. Et par dager etter utgivelsesdatoen fikk jeg vite fra Absolutt Spill at sendingen deres var forsinket, og som kompensjon fikk alle som hadde bestilt en rabattkode på 50 kr. Etter en uke eller to begynte jeg på hva jeg har opplevd som en endeløs jakt på svar fra Absolutt Spill. Det eneste de sier hver gang de svarer meg på mail er at «de får det inn i løpet av et par dager, og kan skaffe det fra en lokal butikk uten ekstra kostnader hvis ikke». Dette har ikke skjedd i det hele tatt. De siste e-postene jeg har sendt har jeg ennå ikke fått svar på.

  At Absolutt Spill ikke holder hva de lover og er slappe på kundeservicen ødelegger helt min tillit til at de. Jeg anbefaler alle å holde seg unna dem, og heller finne bedre alternativer.

 3. Henrik 22/09/2011 at 12:51 #

  Heilt einig! kunderservicen hoa absolut spill er elendig! eg har no venta sia release på å få god of war 3 og etter eg har kontakta dei titalls gonger har dei framleis ikkje klart å sende spelet til meg. Dei unskylder seg med at dei ikkje får tak i det frå leverandør, som eignetleg er ok men det har gått over 1 år no!!

Legg igjen en kommentar